این کود با دارا بودن درصد بالاتری از عنصر ازت و پتاسیم و فسفر مناسب استفاده در زمان گلدهی، میوه دهی و رسیدگی محصول می باشد. ازت یک عنصر پرمصرف ضروری برای فتوسنتز گیاه می باشد و در صورت کمبود آن رشد گیاه مختل می شود و برگها به رنگ زرد در می آیند و مواد غذایی لازم برای میوه و دانه و قسمت های خوراکی زیرزمینی را نمی توانند تأمین کنند. پتاسیم نیز برای بهبود رنگ، طعم، بو و شکل میوه ها ضروری می باشد. تأمین پتاسیم کافی موجب افزایش مقاومت گیاه در مقابل تنش خشکی، گرمایی و آفات و بیماریهای گیاهی می شود. درصد بالای دو عنصر پتاسیم و ازت باعث رفع نیاز گیاه به این دو عنصر در زمان میوه دهی و رنگ اندازی و تامین نیاز گیاه برای میوه دهی سال آتی می شود. همچنین استفاده از این کود در مراحل اولیه رشد گیاه باعث افزایش سرعت رشد و افزایش مقاومت گیاه به تنش ها و همچنین افزایش راندمان مصرف آب می گردد.استفاده از کود ماکرو در مقایسه با کودهای ازته، فسفر و پتاسیم سبب استفاده بهینه از خام می شود.

موارد مصرف و دستورالعمل:
کود کامل ماکرو هم در زمین های زراعی هم در زمین های باغبانی و نیز اراضی شور مورد استفاده قرار می گیرد. کود کامل مورد استفاده در زمین های زراعی بیش از 95 درصد مصرف کود کامل را به خود اختصاص می دهد کود کامل مورد استفاده در این زمینه به صورت گرانول تولید و مصرف می شود، این کود برای تمام محصولات کشاورزی مناسب می باشد ولی لازم است قبل از کشت با استفاده از عمیق کاری و یا شخم زمین در محل های علامت گذاری شده زیر خاک قرار گیرند.

در باغبانی و اراضی شور نیز کود کامل ماکرو مورد استفاده قرار می گیرد اما ترجیحا توصیه برای مصرف این کود بایستی براساس آزمون خاک صورت گیرد.

این کود در مرحله قبل از کاشت درخت در چاله غرس نهال و یا در اوایل فصل به عنوان کود پایه مورد استفاده قرار می گیرد.همچنین این کود در درختانی که مشکل زرد برگی مشابه علائم کمبود ازت و روی دارند نیز مورد استفاده قرار می گیرد، علاوه بر آن این کود برای محصولاتی که نیاز به پتاسیم بالا دارند نیز مورد استفاده قرار می گیرد مانند محصولات جالیزی به عنوان کود پایه در زمان کاشت و یا در مرحله خاک دهی مناسب می باشد.

این کود برای تمامی کشت های باغی، زراعی و گلخانه ای قابل استفاده می باشد. استفاده از این کود به صورت چالکود در باغات و استفاده در دستگاه کودپاش در مزارع می باشد. توصیه می شود استفاده بر اساس آنالیز خاک و با توصیه کارشناس و به میزان 20 تا 40 کیلوگرم در هکتار صورت پذیرد.